Fransförlängning

Att förlänga fransarna med singelfransar är ett relativt nytt hantverk i Sverige, men har fullkomligt exploderat i populäritet de senaste åren. Och tacka för det! Den förändringen man får före/efter en behandling är häpnadsväckande. Tänk att få långa, vackra naturliga fransar som håller i veckor. Ingen mascara, franstång eller annat behövs, utan du vaknar varje morgon med flirtiga, vackra fransar.

Vi är utbildade inom Lashia som har en av de mest omfattande utbildningarna och kvalitetsprodukterna på marknaden.

Frans- och brynfärgning

Färgning av ögonbryn och fransar.

Lash Lift

För ett vackert, hållbart resultat på dina egna fransar. Fransarna blir vackert böjda för en  piggare blick och samtidigt färgas fransarna djupt svarta. Behandlingen är även vårdande, tar ca 1 h och resultatet håller 5-6 veckor.

Stylade fransar

Stylade fransar är oftast längre och tjockare, men det går även att få tunnare fransar som känns mjukare och ser mer naturliga ut.

Stylade fransar kan man sätta in upp till 100 st.

Att tänka på:

Ingen mascara eller annan makeup vid behandlingstillfället.

När fransarna börjar glesas ut efter ett tag kan man fylla i med vattenlöslig mascara. Tvätta bort försiktigt, gnugga inte.

Hur länge håller fransarna? Dina egna fransar har en växt cykel på ca 3-5v, lite individuellt, då faller också förlängningen av. Vi rekommenderar ett återbesök efter din första behandling på ca 3 veckor, där vi fyller i där det fattas och diskuterar om form och längd har kännts bra. Hur länge dom håller beror både på oss som stylister och på hur kunden vårdar dom hemma.

Prislista

Se priserna på vår Bokadirekt

Beauty Ink Täby

Boka

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.