Pia Willman

Makeup-artist, certifierad fransstylist MASTER, kosmetisk tatuerare/3D-bryn

Jag heter Pia Willman, är utbildad som makeup-artist i Paris och …

Pia Willman

Jag heter Pia Willman, är utbildad som makeup-artist i Paris och Stockholm och har arbetat inom skönhetsbranschen i stort sett sen jag slutade skolan. Jag driver Beauty Ink sedan 2010. Innan arbetade jag för Dior i 11 år som Sveriges makeup-artist och utbildare. I 3 år arbetade jag för YSL via Paris och Estee Lauder i 7 år. Därefter sadlade jag om som micropigmenterare/3D-bryns-/läpptatuerare, för ca 12 år sedan. Ett kul och spännande arbete med hög precisionsanda. Fransförlängning är lika kul idag som för 12 år sedan, då jag gick LASHIA. Jag tycker om att skapa snygg form och göra kunderna nöjda oavsett om de vill ha naturliga fransar eller en mer exotisk look. Formen är viktig för mig. Vi strävar efter att våra kunder är nöjda med resultat och trivsel på Beauty Ink.

Marin Florica

Leg. Läkare Certifierad Botox och fillers behandlare

Dr Marin Florica är Specialist inom Obstetrik och Gynekologi och …

Marin Florica

Dr Marin Florica är Specialist inom Obstetrik och Gynekologi och utbildad i Sverige. Marin har arbetat under 22 år på SöS och sedan 2013 som konsult. Intresset för Estetik började för 10 år sen och började då med Elektrolysis (lågt vågig Diatermi) och borttagning av godartade hud förändringar (som fibromer, ytliga blodkärl, senila vårtor, hud polyper, pigmentförändringar mm) där har han en stor erfarenhet. Marin har vidareutbildat sig inom Botox, Filler, Microskleroterapi och PRP vid Wigmore Medical Klinik i London. Marins motto är att de bästa behandlingarna ska se naturliga ut. "Alla kommer att märka, men ingen veta"

Beauty Ink Täby

Boka

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.